Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Οι τουρίστες που έρχονται για διακοπές στην Κρήτη δεν θέλουν να φάνε χαβιάρια, σολομούς και φουά-γκρα. Θέλουν να δοκιμάσουν πιάτα της κρητικής κουζίνας.
H κρητική κουζίνα έχει πάρα πολύ πλούσια υλικά που μπορούν να αξιοποιηθούν με πάρα πολλούς τρόπους, παραδοσιακούς, σύγχρονους, μοντέρνους, κλασικούς.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα ελληνικά εστιατόρια των ξενοδοχείων κάνουν μεγαλύτερους τζίρους από τα άλλα. Ο κόσμος που έρχετε εδώ θέλει να δοκιμάσει, ψαρικά, φάβα, γεμιστά, μουσακά, ντόπια γαλακτοκομικά, λαχνικά, κρασιά κ.λπ”.
